Duikopleiding op aanvraag

De opleidingen bij duikschool Transfo hebben een ongeëvenaarde kwaliteit.

Naast de basis technieken, is trimmen de moeilijkste skill om goed te duiken. Bij een perfecte uittrimming, 'zweef' je als een vis gewichtloos door het water. Zo verbruik je de minste energie, en kan je langer genieten van het prachtige onderwaterleven voordat je fles 'leeg' is.

Deze skill is moeilijk te leren in een zwembad van 3 m zonder duikpak.

Duiktank Transfo heeft een diepte van 15 m zodat je op verschillende dieptes perfect leert trimmen, en dit in de meest veilige omstandigheden met helder zwembadwater, met een instructeur die steeds klaar staat om je te helpen waar nodig.

Leer nu duiken bij Duikschool Transfo, voor je op vakantie gaat. Zo kan je ter plaatse onmiddellijk van de kleurrijke fauna en flora genieten.

Onze Nelos – C.M.A.S. brevetten zijn ISO gecertifieerd en dus wereldwijd erkend.

 

Een duikopleiding aanvragen

Vul het formulier in op een opleiding aan te vragen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om alles in te plannen en verder af te spreken.

Let op: voor een vlotte en probleemloze verwerking van je reservering vragen wij om je opleiding minstens drie weken vooraf aan te vragen.

Aanvrager


Je aanvraag


Kandidaten


Vul de gegevens in per kandidaat.

Je kan tot 4 deelnemers invullen. Wil je een aanvraag doen voor meer deelnemers, vul dit dan in bij opmerkingen onderaan het formulier. We nemen dan contact met je op.

Je voorkeursdagen


Selecteer de mogelijke dagen waarop de opleiding mag ingepland worden.

Duikopleiding op aanvraag

Contacteer ons

Duikschool Transfo - Wevos vzw
duikschool@duiktank.be

Openingsuren Duiktank

Van dinsdag t.e.m. vrijdag:
18u - 21u

Zaterdag en zondag:
10u - 12u & 13u - 20u

Gesloten op maandag.

Duikinitiaties en opleidingen gaan altijd door tijdens de publieke openingsuren. Voor groepsinitiaties kan op aanvraag een ander tijdstip voorzien worden.