Duikinitiatie op aanvraag

Vanaf nu is het terug mogelijk om duikinitiaties en -opleidingen te volgen via Duikschool Transfo. Hiervoor volgen we de veiligheidsmaatregelen die opgesteld zijn door de duikfederatie Nelos en Sport Vlaanderen. Via deze website kan je een aanvraag invullen voor een duikinitiatie, een duikopleiding, een groepsinitiatie of een cadeaubon.

Blijf gezond en zorg voor elkaar.

Een duikinitiatie bij Duikschool Transfo is leuk, spannend en opwindend.

Je gaat Cousteau achterna bij de verkenning van Atlantis; de verzonken stad die tot ieders verbeelding spreekt.

Vanaf nu zul je weten hoe het voelt om gewichtloos te zijn, en als een vis door het water te zweven. Dit alles in de meest veilige omstandigheden met helder zwembadwater, en een instructeur die steeds klaar staat om je te helpen waar nodig.

Er is slechts 1 risico: wanneer je gebeten bent door de duikmicrobe, raak je er misschien nooit meer vanaf.

 

Een duikinitiatie aanvragen

Vul het formulier in op een duikinitiatie aan te vragen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om alles in te plannen en verder af te spreken.

Let op: voor een vlotte en probleemloze verwerking van je reservering vragen wij om je initiatie minstens twee weken vooraf aan te vragen.

Aanvrager


Je aanvraag


Deelnemers


Vul de gegevens in per deelnemer.

Je kan tot 4 deelnemers invullen. Wil je een aanvraag doen voor meer deelnemers, vul dit dan in bij opmerkingen onderaan het formulier. We nemen dan contact met je op.

Contacteer ons

Duikschool Transfo - Wevos vzw
duikschool@duiktank.be

Openingsuren Duiktank

Van dinsdag t.e.m. vrijdag:
18u - 21u

Zaterdag en zondag:
10u - 12u & 13u - 20u

Gesloten op maandag.

Duikinitiaties en opleidingen gaan altijd door tijdens de publieke openingsuren. Voor groepsinitiaties kan op aanvraag een ander tijdstip voorzien worden.